måndag 25 oktober 2010

TV-aktuell familj Södertäljenätverkets senaste offer

SÖDERTÄLJE Politiskt Inkorrekt har tidigare berättat om den subkultur som frodas i Södertälje, där kriminella gäng med främst syrianska medlemmar håller staden i ett järngrepp. Det rör sig om det så kallade Södertäljenätverket eller Syrianska brödraskapet som man också kallar sig. Det är den grovt kriminella klanen Melkemichel som styr Södertälje idag, och människor som inte uppskattar detta fruktar för sina liv om de skulle våga kontakta polis eller ansvariga politiker, där sossen Anders Lago uppenbarligen inte lyfter ett finger för att förbättra situationen för de Södertäljebor som inte vill leva i en stad styrd av invandrade gangsters.

Vi har nu återigen en “godbit” från det grovt kriminaliserade Södertälje att redovisa. PI har blivit kontaktade av en anonym uppgiftslämnare med mycket god insyn i Melkemichel-klanens förehavanden, och denna uppgiftslämnare kan nu redovisa hur en svensk-syriansk familj, känd från TV-programmet “Sveriges skönaste familjer” råkat riktigt illa ut. Vi återger tipsarens information här.

“Det finns vissa saker som alla syrianer i Södertälje känner till, men som ingen utomstående har någon insyn i, eftersom man är rädd för konsekvenserna av att yttra sig negativt om den kriminella maktstruktur som har växt fram i staden de senaste åren och som håller på att rota sig allt djupare. Jag vill berätta detta eftersom jag känner en plikt gentemot det svenska samhället, som jag känner mig som en del av.

Denna skrivelse om familjen Durmaz är "offentliga hemligheter" i Södertälje, men inte ens offren skulle våga bekräfta att de har råkat ut för detta, p g a den totala försvarslösheten som alla syrianer i Södertälje befinner sig i mot det kriminella nätverket. Södertäljenätverkets styrka är baserad på en klanstruktur (Melkemichel-klanen) som dominerar det syrianska kollektivet i Södertälje.

Tv-aktuella familjen Durmaz är Södertäljenätverkets senaste offer

Familjen Durmaz från Södertälje, som medverkar i Kanal 5:s underhållningsprogram Sveriges skönaste familjer har tvingats att skriva över ägarskapet till sin restaurang på medlemmar som ingår i Södertäljenätverket/Syrianska brödraskapet.

Restaurang & Nattklubb Hamnmagasinet ligger mitt i Södertälje och drevs av Tomas Durmaz och hans fru Ann Charlotte Lena Marianne Durmaz. För några veckor sedan sökte några av Södertäljenätverkets medlemmar upp Tomas Durmaz och hittade honom i Syrianska föreningens lokaler som ligger på Klockarvägen i Geneta, Södertälje. Gänget som viftade med sina pistoler jagade bort alla andra som satt och spelade kort på föreningen. Efter att ha låst in Tomas Durmaz ensam i lokalen började gänget att misshandla och hota Tomas Durmaz för att tvinga honom att skriva på en överlåtelse av sin restaurang.

Tomas Durmaz blev tvungen att skriva på överlåtelsen, men det räckte inte för att bli lämnad i fred av Syrianska brödraskapet, utan han har även ålagts en "straffavgift" på 2 miljoner kronor som han måste betala om han och hans familj inte ska råka ut för mer misshandel. Enligt rådande värderingar på restaurangmarknaden i Södertälje värderas Restaurang & Nattklubb Hamnmagasinet till cirka 8 miljoner kronor.

Men detta var inte första gången Tomas Durmaz misshandlades av dessa kriminella. Den 30 april 2008  misshandlades Durmaz utanför Spelpalatset vid Syrianska föreningen på Klockarvägen i Geneta. Även då låg den ökända "Berno" (Bernard Kouri) som är Melkemichel-klanens torped bakom misshandeln av Durmaz och hans son. Då misshandlades far och son Durmaz svårt av fyra män. Thomas Durmaz, då 42 år och ägare av Hamnmagasinet, hade begett sig dit med sin tonåriga son för att reda ut en tvist med ett antal män som hade trakasserat sonen. Men väl på plats attackerades både far och son av ett flertal män med baseballklubbor av metall.

Dagen efter kunde man i LT läsa att Tomas Durmaz hade misshandlats så brutalt att hans hand och hans näsa hade krossats och han blev blind på ena ögat.

– Han blev ordentligt skadad, säger kriminalinspektör Ove Andersson, vid Södertäljepolisen, till LT.

Det mest oroande är att den senaste händelsen ägde rum inför flera ögonvittnen i Syrianska föreningen, men ändå vågade ingen ringa polisen. Syrianerna i Södertälje befinner sig i det kriminella gängets och klanen Melkemichels våld och lever som gisslan. Det är anmärkningsvärt att varken någon i Södertäljenätverket eller Melkemichel-klanen som ligger bakom nätverket har någonsin lagförts för de våldsbrott som ständigt begås. Polisen och statsmakten verkar ha gett upp Södertälje, det är djungelns lag som råder här nu.”

Politiskt Inkorrekts kommentar: Två städer, Södertälje och Malmö, båda med långvarigt socialdemokratiskt styre och massiv invandring, båda svårt drabbade av invandrarrelaterad gängkriminalitet. Ett märkligt sammanträffande? Skulle inte tro det…

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt